Käyttösäännöt

NUOTIT.INFO KÄYTTÖSÄÄNNÖT

Nuotit.info on kaikille ilmainen palvelu. Julkaisemme nuotteja, joiden julkaisemiseen tekijä on antanut luvan sekä hyvin vanhoja nuotteja ja sävellyksiä, joissa tekijänoikeuksien suoja-aika on umpeutunut.

SÄVELTÄJÄT JA SANOITTAJAT

1. Sinä säveltäjänä ja/tai sanoittajana omistat edelleen tekijänoikeudet omiin tuotoksiisi.

Lähettäessäsi kappaleitasi Nuotit.info –palveluun julkaistavaksi annat Nuotit.info -palvelulle vapaat oikeudet julkaista tuotoksiasi korvauksetta. Samoin annat oikeudet julkaista tuotoksiasi muissakin ilmaisissa palveluissa kuten yksityishenkilöiden internet-sivuilla, uutiskirjeissä, blogeissa, RSS-syötteissä jne. Vastineeksi tuotoksesi julkaisijan on aina julkaistava tuotoksesi kokonaisuudessaan muokkaamattomana sisältäen nimesi tai nimimerkkisi – toisin sanoen kunnia sille kelle kunnia kuuluu.

HUOM: Muut kaupalliset palveluntuottajat tai julkaisijat eivät saa käyttää tuotoksiasi tuotteissaan ilman erillistä sopimusta.

2. Voit halutessasi liittää tuotoksesi loppuun “Tietoja säveltäjästä ja/tai sanoittajasta”-kappaleen, jossa kerrot tarkempia tietoja itsestäsi ja/tai esimerkiksi omien internet-sivujesi osoitteen tai jonkin muun aiheeseen liittyvän sivuston linkin (myös kaupalliset linkit ja mainokset ovat ok).

3. Jos käytät nimimerkkiä, niin käytä aina yhtä samaa nimimerkkiä. Nimimerkkisi tulee olla yksilöllinen, joten älä käytä jo jonkun toisen käytössä olevaa tunnettua nimimerkkiä.

4. Kaikkien tuotosten pitää olla sinun itsesi tekemiä. Jos tuotosta on ollut tekemässä useampi henkilö, pyydä lupa julkaisuun kaikilta. Nuotit.info ei ole laillisessa vastuussa jos jonkun käyttäjän lähettämä tuotos rikkoo jonkun toisen tekijänoikeuksia. Jos tunnistat jonkun käyttäjän omissa nimissään lähettämän tuotoksen jonkun toisen tekemäksi niin ota yhteyttä ja poistamme välittömästi tekijänoikeuksia rikkovat tuotokset.

5. Tuotoksen lähettäminen ei takaa julkaisua.

JULKAISIJAT

Jos haluat julkaista Nuotit.info -palvelussa esiintyvän tuotoksen on sinun noudatettava seuraavia sääntöjä.

1. Sisällytä teksti “Nuotit sävellykset ja sanoitukset – http://Nuotit.info” jokaisen julkaistavan tuotoksen loppuun. Digitaalisissa julkaisuissa https://nuotit.info-linkin tulee olla klikattava ja Nuotit.info-sivustolle johtava.

2. Julkaise tuotos kokonaisuudessaan muokkaamattomana ja sisältäen tekijän nimen tai nimimerkin sekä mahdollisen “Tietoja säveltäjästä ja/tai sanoittajasta”-kappaleen. Digitaalisissa julkaisuissa tee kaikista mahdollisista alkuperäisessä tuotoksessa olevista linkeistä klikattavia.

3. Sinulla ei ole oikeuksia julkaista Nuotit.info -palvelun tuotoksia kaupallisissa tuotteissa.

HUOM. Jos haluat hyödyntää Nuotit.info –palvelussa esiintyvää tuotosta kaupallisessa tuotteessa, niin ota yhteyttä Nuotit.info –palvelun toimitukseen. Sisällytä mukaan ko. tuotosten otsikot sekä käyttötarkoitus ja mahdollinen julkaisusopimus. Sisällytä mukaan myös hintatarjous säveltäjälle ja/tai sanoittajalle. Välitämme tarjouksesi sähköpostitse eteenpäin ja kerromme hyväksyykö tekijä/tekijät tarjouksesi. Tämän jälkeen voitte keskenänne sopia julkaisuun liittyvät tarkemmat yksityiskohdat.

4. Sinulla ei ole oikeuksia julkaista Nuotit.info -sivuston tuotoksia porno-, warez- tai mp3-sivuilla.10 Comments

  1. Hei,

   Kulkurin iltatähti laulun nuotit ovat vielä tekijänoikeuksien alaiset, joten emme valitettavasti voi julkaista sitä.

   Terveisin,

   Nuotit.info – Toimitus

 1. Löytyiskö soinnut ja sanat Cherbourgin sateenvarjot kappaleeseen

  1. Hei,

   Cherbourgin sateenvarjot kappaleen soinnut ja sanat ovat vielä tekijänoikeuksien alaiset, joten emme valitettavasti voi julkaista niitä.

   Terveisin,

   Nuotit.info – Toimitus

 2. Löytyykö nuotit lauluille:
  Mun sydämmeni tänne jää.
  Oli juhla ja juhannusilta

  1. Hei,

   Tältä sivustolta löydät oikean yläreunan hakutoiminnolla Mozart-hakusanalla ilmaiseksi kolme Mozartin sävellystä (Adagio, Turkkilainen marssi, Ah vous dirai je maman).

   Lisää Mozartin pianosävellysten nuotteja löydät täältä.

 3. löytyisikö: “kuka yksin yössä vaeltaa” sanat, nuotit ja sointumerkit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *